Haber Merkezi - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  AKP'nin Akyurt'taki seçim koordinasyon merkezine ziyaret gerçekleştirdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kuzey Makedonya’da 15 Temmuz Paneli düzenlendi Kuzey Makedonya’da 15 Temmuz Paneli düzenlendi

AKP'nin belediyecilik anlayışının temel gayesinin milletin huzur ve refahı olduğunu belirten Bakan Göktaş, toplumun herkesimi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi hayatında belediyeciliğin yerinin ayrı olduğunu ve "İstanbul benim sevdam" dediğini anımsatan Göktaş, tüm belediye başkanlarının da bu aşkı örnek aldığını ekledi. 

Öte yandan, AKP belediyeciliğinin artık bir markaya dönüştüğünü işaret eden Göktaş, Türkiye'de gerçek belediyeciliğin AKP belediyeciliği olduğunu ancak geride kalan 5 yılda Ankara'nın temel belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını belirtti. 

 "Ankara'yı yeniden gerçek belediyecilikle tanıştıracağız"

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin de konuşan Göktaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ile yeni bir sayfa açacaklarının altını çizerek, Ankara'yı yeniden gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade etti. 

Bakan Göktaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

"22 yıldır AK Parti iktidarı süresince belediyecilik anlayışımızın temel gayesi milletimizin huzur ve refahı oldu. Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına odaklanarak huzurlu bir sosyal yapı inşa etmek için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz." 

Editör: Haber Merkezi