Haber Merkezi - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, IŞİD terör örgütüne yönelik İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri’de gerçekleştirilen “Bozdoğan-27” operasyonlarında, 36 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri’ olmak üzere dört ilde IŞİD terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendiğini belirtti.

Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Şen: "Türkiye ile Mısır arasında dostluk maçları organize etmek istiyoruz" Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Şen: "Türkiye ile Mısır arasında dostluk maçları organize etmek istiyoruz"

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" 

Editör: Haber Merkezi