Haber Merkezi - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanlığı'nın 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgelerdeki kalıcı konutlara ilişkin hazırlanan belgeseli paylaştı. 

Söz konusu paylaşımında, yaşanan her badirede depremzedelerin yanında olduklarını yer aldıklarını belirten Bakan Yerlikaya, depremi asla unutmadıklarını kaydetti. 

Bütün kayıpları telafi etmek konusunda kararlı olduklarına işaret eden Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı: 

"Biz, her zaman bir olduk, beraber olduk, her zorluğu birlikte aştık. Yaşadığımız her badirede, her sıkıntıda olduğu gibi 6 Şubat’ta da depremzede kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettikleri gibi, 'Biz asla bu depremi unutmadık. Depremde kaybettiğimiz canları unutmadık, deprem yıkıntıları altında kalan hayalleri unutmadık. Ölenleri geri getiremeyiz ama onun dışındaki tüm kayıpları telafi etmekte kararlıyız."

Manisa'da otomobil 3 araca çarptı, 10 kişi yaralandı Manisa'da otomobil 3 araca çarptı, 10 kişi yaralandı

Ayrıca, Yerlikaya, gece gündüz çalıştıklarını ve deprem bölgesinde hayatın yeniden normale dönmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini de ekledi. 

Editör: Haber Merkezi