İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti'nin 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Terörsüz Türkiye” hedefinin altını çizdi. Yerlikaya, Türkiye Yüzyılı vizyonunun bu hedef doğrultusunda daha da güçleneceğini vurguladı.

AKP'nin 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Ali Yerlikaya, "Terörsüz Türkiye hedefi kardeşliğimizi büyütürken, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun bir yıldız gibi parlamasını sağlayacak" dedi.

"Türkiye Yüzyılı Vizyonumuzun Bir Yıldız Gibi Parlamasını Sağlayacak"

Yerlikaya'nın paylaştığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

"AK Parti 32’nci İstişare ve Değerlendirme Toplantımızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Kızılcahamam’da gerçekleştiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tarihi bir konuşma yaptığı toplantıda, 4 ayrı salonda 'Güvenlik Oturumlarına' katıldık.

İstanbul Bakırköy’de araç yangını: 2 otomobil tamamen yandı
İstanbul Bakırköy’de araç yangını: 2 otomobil tamamen yandı
İçeriği Görüntüle

Bir kez daha anlaşılmıştır ki AK Parti, sadece bir siyasi hareket değil; aziz milletimizin çeyrek asırlık duasının, vefasının, sevdasının, sabrının ve kararlılığının adıdır. Kökü mazide, gözü atide olan bu kutlu dava; vesayet zincirlerini kıran, milletimizin iradesini iktidara taşıyan, kendi medeniyet kodlarıyla geleceği inşa eden bir büyük harekettir.

Terörsüz Türkiye hedefi de kardeşliğimizi büyütürken, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun bir yıldız gibi parlamasını sağlayacak. İçişleri Bakanlığı olarak ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Toplantılarımızın ve istişarelerimizin hayırlı olmasını diliyorum."

Muhabir: Nur Yıldız