Balıkesir İvrindi İş Kazası Son Dakika Haberleri – Olay, İvrindi ilçesinde Gökçeyazı Çok Programlı Lisesi’nin bahçesinde yürütülen istinat duvarı yapım çalışmaları sırasında meydana geldi. İhbar üzerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Balıkesir iş kazasında zemin çöktü

Edinilen bilgilere göre, çalışma sırasında zeminin çökmesi sonucu 10 BY 553 plakalı beton mikseri devrildi. Devrilmenin etkisiyle mikserin yıktığı ağaçların altında kalan işçi Şakir Özcan (22) ile mikser sürücüsü S.U. (57) yaralandı.

Güzelbahçe Belediyesi soruşturması: Tutuklu sayısı 4'e çıktı
Güzelbahçe Belediyesi soruşturması: Tutuklu sayısı 4'e çıktı
İçeriği Görüntüle

İvrindi iş kazası olayında 22 yaşındaki işçi kurtarılamadı

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Şakir Özcan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı sürücü S.U. ise ambulansla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Balıkesir son dakika iş kazası haberleri, İvrindi’deki gelişmeler ve beton mikseri kazasına ilişkin yeni bilgiler için bizi takip edin.

Kaynak: AA