İSTANBUL (AA) - Medyafors Fuarcılık tarafından hayata geçirilen "Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı", İstanbul'da kapılarını açtı.

Tokat Valisi Hatipoğlu Erbaa'daki patlamada yaralananları ziyaret etti Tokat Valisi Hatipoğlu Erbaa'daki patlamada yaralananları ziyaret etti

Medyafors Fuarcılık açıklamasına göre, yatırımcıların ticari risklerini en aza indirerek yeni yatılımlar yapmasını sağlamayı amaçlayan Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 29 Ekim'e kadar açık olacak. Bu yıl 21'inci kez düzenlenen fuar, markalara zincirleşme fırsatı, girişimcilere ise kendi işini kurma imkânı sağlıyor.

İstanbul Yenikapı, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde dünyanın dört bir yanından yatırımcı adaylarının yoğun ilgi gösterdiği fuara başta Almanya, Fransa, Rusya olmak üzere Türk cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden ziyaretçiler geliyor. Fuarda 200’ün üzerinde franchis vermek isteyen marka ürün sergiliyor.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem, bu yılki fuarı 30 binin üzerinde yerli ve yabancı yatırımcı adayının ziyaret edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Markaların bu başarı hikâyeleri, girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmek için cesaret bulabileceği gerçek yaşam öykülerini içeriyor. Bu markaların birçoğu, kendi konularında liderlikleri ve yenilikçi iş modelleri ile tanınıyorlar. Kendi işinin patronu olmanın hayalini kuranlar, kazancını artırmak isteyenler ve başarılı bir iş kurma hedefinde olanlar için cazip seçeneklerle dolu bir fuar sunuyoruz. Bu fuarda, kendi işinin patronu olma hayalini kuran herkese büyük fırsatlar var."

Kaynak: aa