Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimi arasında sahada gergin anlar Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimi arasında sahada gergin anlar

Haber Merkezi - Avrupa kupalarına katılmak için üçüncü olma hedefi olan Beşiktaş takımı, Trendyol Süper Lig'in 30. hafta maçında Bitexen Antalyaspor'u sahasına konuk etti. Üst üste 3. mağlubiyetini alan Beşiktaş, 2-1'lik yenilgi aldı. Maç sonunda Rashica'nın golle sonuçlanan penaltısı, topa iki ayağının temas etmesi nedeniyle iptal oldu.

Antalyaspor, Beşiktaş

Karşılaşmanın golleri ise; Antalyaspor'da 5.dakikada Bünyamin ve 37. dakikada penaltından Buksa'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise Muci attı. Cenk Tosun oyundan çıkarken ise, kendi taraftarı tarafından ıslıklandı. Mücadeleyi hakem Burak Pakkan yönetirken, Müsabakanın VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan yer aldı. Siyah-beyazlı takımda 6 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Antalyaspor karşılaşmasında kadroya alınmadı. Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Masuaku kart cezaları nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Al-Musrati ise sakatlıkları sebebiyle müsabaka kadrosunda yer almadı. 

Editör: Haber Merkezi