Beşiktaş Kulübü’nde başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul gerçekleştiriliyor.
Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede saat 10.40 itibarıyla oy verme işlemi başladı. Genel kurulda divan başkanlığına Özkan Burak Özmen seçildi.
39 bin 500 üye sandık başına gidecek
Beşiktaş Kulübü’nde aidatlarını yatıran 39 bin 500 üye, olağanüstü seçimli genel kurulda 20 sandıkta oy kullanabilecek.
Oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek.
Serdal Adalı seçime tek aday girdi
Olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Serdal Adalı, başkanlık seçimine tek aday olarak giriyor.
Adalı’nın yönetim kurulu listesinde asil üyeler olarak Murat Kılıç, Uğur Fora, Leman Özgür Rodoplu, Mithat Görkem Aksoy, Aykan Aydın, Mete Düren, Orhan Özalp, Özkan Arseven, Mehmet Sarımermer ve Arslan Küçükemre yer alıyor.
Yedek üyeler ise Toygun Batallı, Üzeyir Engin, Cengiz Sarıkaya, İpek Gençer Yağcı ve Ziya Fırat Gültekin oldu.
Adalı: Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda üyelere hitap etti.
Daha aydınlık bir dönem başlatmak için bir araya geldiklerini belirten Adalı, Beşiktaş’ı layık olduğu günlere taşıyacaklarını söyledi.
Gayrimenkul projeleri ve yeni sponsorluk hedefi
Adalı, Dikilitaş’tan elde edilecek gelirin bir bölümüyle yeni bir arsa alınarak gayrimenkul projelerine devam edileceğini açıkladı.
Yeni sponsorluk gelirleri elde etmeyi hedeflediklerini belirten Adalı, takımın lig ve Avrupa’daki performansının müsabaka gelirlerini de artırmasını beklediklerini ifade etti.
Adalı ayrıca yeni yayın ihalesinden daha yüksek gelir beklediklerini belirterek, gelir getirici projeler için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.





