Haber Merkezi - Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri olan Aşk-ı Memnu romanı, üçüncü kez uyarlandı. Prime Video için hazırlanan "Bihter" filmi  izleyiciyle buluştu. Filmin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. 15 Kasım Çarşamba akşamı keyifli bir kokteyl davetinin ardından Bihter filminin özel gösterimi, Prime Video’dan Alptuğ Çopuroğlu’nun konuşmasıyla başladı. Film gösterimi sonrası gerçekleşen canlı müzik performansının yer aldığı after party ile devam eden geceye filmin oyuncularının yanı sıra ünlü oyuncular, müzisyenler, önde gelen medya mensupları ve influencerlar katıldı.

412250

Galada giydiği kıyafetle Farah Zeynep Abdullah, tarzıyla herkesin önüne geçti. Farah Zeynep Abdullah'ın tüm sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulan ve 'aşırı rüküş' bulunan elbisesinin fiyatı da şoke etti. Abdullah'ın çok konuşulan bu elbisesinin fiyatı tam 124 bin 378 lira olması dikkat çekti.

İddia: İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçecek isim belli oldu İddia: İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçecek isim belli oldu

bergen-filminin-basrolu-farah-zeynep-abdullah-16537089_4449_m

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı, Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığıyla TAFF Pictures imzalı, Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz Aşk-ı Memnu eserinin yeniden yorumu olan filmin güçlü kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, Ebru Özkan ve Tilbe Saran’ın yer alıyor.

Editör: Deniz Ali Tatar