28 Haziran’da vizyona girmeye hazırlanan ve Türkiye’nin ilk sürdürebilir yeşil filmi olan “Bir Zamanlar Gelecek: 2121” merakla bekleniyor. Bir çok festivalde yarışan, ödüller alan ve özel gösterimler yapan film, gelecekte geçiyor. Gelecekte geçen filmde “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen yeni hayat karşılığında, yaşlı neslin yok edilmesi anlatılıyor. Yönetmen koltuğuna Serpil Altın'ın oturduğu filmde; Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç rol alıyor. Senaryosunu Korhan Uğur ve Serpil Altın’ın yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini Kaan Çalışkan üstlendi.

Bir Zamanlar Gelecek Miami

Devlet Tiyatroları, Girne Belediyesi ile işbirliği protokolü imzaladı Devlet Tiyatroları, Girne Belediyesi ile işbirliği protokolü imzaladı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre filme son olarak; Miami Uluslararası Bilim Kurgu Film Festivali’nden 4 ödül geldi. Festivalde filme; “En İyi Film”, “En İyi Yönetmen”, “Beacon Ödülleri”nin yanı sıra filmin oyuncularını seçen Selim Bahar da “En İyi Oyuncu Seçimi” (Best Ensemble Casting) ödüllerini kazandı. Aynı zamanda Casting Society of America Üyesi Bahar, bu alanda Amerika bir Türk’e verilen ilk ödülü kazandı. Film Amerika, İngiltere, İtalya, Avustralya, Güney Kore, Almanya, Kanada, Ekvator, Porto Riko, Portekiz, Brezilya, Rusya, Kanada, İspanya ve Romanya’da seyircilerle festivallerde buluştu ve 11 ödülle döndü.

Editör: Deniz Ali Tatar