Türk sinemasının en uzun soluklu film serilerinden bir tanesi olan ve yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Çakallarla Dans", 6 filmiyle de büyük bir başarı yakaladı.  2010'da çekilen birinci film, çok yüksek gişe elde etti. Senaryosunu Ali Tanrıverdi ile birlikte yazan Murat Şeker ve ekibinden, iki müjdeli haber geldi. Başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın ve Hakan Bilgin'in paylaştığı filmin devam serisi geliyor.

Çakallarla Dans

Dört kafadarın başlattıkları işleri ellerine yüzlerine bulaştırmaları sonucu başlarına türlü komik olayların yansıtıldığı 'Çakallara Dans'ın 7. filminin çekimleri haziran ayında başlayacak. Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi, izleyicilerden ilgi gören Çakallarla Dans'ın kadın versiyonunu da çekmek için çalışmalara başladı. Bu filmde; Didem Balçın'ın canlandırdığı 'Fatma' karakterinin ele başı olduğu bir grup kadının başına türlü komik olaylar gelecek. Yedinci filmde başrol oyuncunun Didem Balçın olması bekleniyor. Diğer oyuncular ise henüz belli değil.

Antalya Devlet Opera ve Balesi sezonun son "Tosca" operasını sahneleyecek Antalya Devlet Opera ve Balesi sezonun son "Tosca" operasını sahneleyecek

Çakallar

Editör: Deniz Ali Tatar