İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, siyasi partiler turu kapsamında İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan ve il yönetimini de ziyaret etti. Ortak çalışma mesajlarının verildiği ziyarette, Tugay, “5 yıl şehrimize hizmet etmek için hep beraber çalışacağız. Sizlerin de katkısı olacağına inanıyorum” diye konuştu. 

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan ise “Önemli olan İzmir’in daha yaşanabilir bir kent olması. Üstümüze ne düşüyorsa yapacağız” dedi. 

CHP'li Başarır: Belediyelerin borcunu isteyen SGK’nın toplam 540 milyar lira nerede? CHP'li Başarır: Belediyelerin borcunu isteyen SGK’nın toplam 540 milyar lira nerede?

''İletişim içinde olmayı bekliyoruz"

İYİ Parti ziyaretinde konuşan Tugay, etik değerler çerçevesinde bir seçim dönemi geçirildiğini belirtti. Katkı verenlere teşekkür eden Tugay, şunları söyledi:

"Önümüzde yeni bir dönem var. 5 yıl şehrimize hizmet etmek için hep beraber çalışacağız. Sizlerin de katkısı olacağına inanıyorum. Bu süreçte daha düzenli buluşmalar olması, görüşlerimizi aktarmamız çok önemli. Yapıcı bir tavırla şehrimize daha iyi hizmeti getirmek için neler yapabileceğimiz konusunda iletişim içinde olmayı bekliyoruz.”

Doğan: Her zaman yanınızdayız

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan ise İzmir'e yakışır, demokratik olgunlukta bir seçim süreci yaşandığını belirtti. Kimsenin birbirini kırmadığını da ekleyen Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bunun için İzmir’de siyaset yapan tüm partilere teşekkür ediyorum. Üstlenmiş olduğunuz görev onurlu, bir o kadar da zor. Bu şehirde yaşayan bir birey olarak, İYİ Parti ailesini temsilen size kolaylıklar diliyorum. Önemli olan İzmir’in daha yaşanabilir, müreffeh bir kent olması. Bunun için üstümüze ne düşüyorsa yapacağız. İyi şeyleri alkışlayacak, yanlış bulduklarımızı da yapıcı eleştiri olarak aktaracağız. Umuyorum 5 yıl boyunca çok güzel bir dönem geçireceğiz. Biz her zaman sizin yanınızdayız.”

Editör: Esin Özdemir