Haber Merkezi - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisi'nde düzenlenen "Hemşehrilerle Buluşma Programı"na katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Yılmaz, büyük ve güçlü Türkiye yolunda gece gündüz çalışmayı sürdürdüklerini, geçen yılki iki seçimin ardından pekişen güven ve istikrar zemininde "Türkiye Yüzyılı"na adım attıklarını vurguladı.

Öte yandan, para ve maliye politikalarının uyumunu günden güne pekiştirdiklerine dikkat çeken Yılmaz,"Attığımız adımlar ve aldığımız kararların göstergelere olumlu yansıdığını da görüyoruz" dedi.

Bu süreçte yatırım, istihdam, üretim-ihracat odaklı dengeli ve sürdürülebilir büyüme hedefiyle ilerlediklerini de kaydeden Yılmaz, enflasyonu düşürmek, kamu maliyesini güçlendirmek, ithalata bağımlılığı azaltmak ve cari açıkta kalıcı düşüş sağlamak için yoğun çaba harcadıklarını vurguladı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, asıl amaçlarının ekonomide gerçek ve kalıcı refah artışını sürdürecek güçlü altyapıyı geliştirmek olduğuna da değindi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Osmaniye'de Batı Kavşağı açılışında konuştu: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Osmaniye'de Batı Kavşağı açılışında konuştu:

"Hayat pahalılığı sorununu çözdüğümüzde diğer alanlarda çok daha hızlı yol alabilecek bir iklime sahibiz" diyen Yılmaz, Türkiye'yi olumsuz etkileyen enflasyonun üstesinden geleceklerine işaret etti.

Editör: Haber Merkezi