Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesindeki siyasi parti sandalye dağılımını etkileyecek yeni bir istifa gelişmesi yaşandı. CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker, parti üyeliğinden ve parlamento grubundan ayrıldığını resmen açıkladı.

Ankara dahil 6 ildeki 8 taşınmaz özelleştirilecek
Ankara dahil 6 ildeki 8 taşınmaz özelleştirilecek
İçeriği Görüntüle

"Kişisel hesapların ve hukuksuzluğun hakim olduğunu izlemekteyim"

İstifa kararını resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı bir metinle kamuoyuna duyuran Adnan Beker, ayrılık gerekçelerine dair parti yönetimine eleştiriler yöneltti. Beker, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi’nde kişisel hesapların ve hukuksuzluğun hakim olduğunu üzülerek izlemekteyim. Mevcut yapı içerisinde verilecek bir siyasi mücadelenin ülkemize ve milletimize yararı olmayacağı kanaatinde olduğum için Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden istifa ediyorum. Bağımsız Ankara milletvekili olarak ülkemin birliği, beraberliği ve huzuru için mücadele etmeye devam edeceğim."

Muhabir: Ahmet Çağatay Bayraktar