Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Burada açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na yönelik ifadelerine ilişkin siyasi partilerin istedikleri adayı çıkartabileceklerini kaydetti.  

Öte yandan, geçmişte yapılan siyasi birlikteliklere dikkat çeken Yücel, "Siyaseten geçmişte bir birliktelik yapılıp da daha sonra buna aykırı hareket edilirse bunun halkımız ve seçmen nezdinde elbette karşılığı olur" diye ekledi. 

"Hain saldırıları CHP'li belediyelerle özdeşleştirmeye çalışmak karaktersizlik"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Şanlıurfa'da konuştu: Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Şanlıurfa'da konuştu:

Ayrıca, Yücel, Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı olayında olduğu gibi Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısının da Türkiye'deki istihbarat ve güvenlik zafiyetini bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı. Saldırıları CHP'li belediyelerle özdeşleştirmeye çalışmanın kişiliksizlik olduğunu ifade eden Yücel, "Bu hain saldırıları CHP'li belediyelerle özdeşleştirmeye çalışmak en hafif tabiriyle kişiliksizlik, karaktersizlik ve alçaklıktır" ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi