Muğla açıklarında 55 düzensiz göçmen kurtarıldı Muğla açıklarında 55 düzensiz göçmen kurtarıldı

Haber Merkezi - 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Orhan Çerkez'in başkan seçildiği İstanbul Çekmeköy'de belediye araç filosunda bulunan TOGG marka otomobil, şehit ve gazi yakınlarına hizmet verecek.

Düğün, nişan ve sünnet gibi özel günlerde ücretsiz olacak

Kararı sosyal medya hesabından duyuran Çerkez, otomobilin Çekmeköy’de ikamet eden şehit ve gazi yakınlarının ailelerinin düğün, nişan ve sünnet gibi özel günlerinde ücretsiz olarak sunulacağını bildirdi.

Çerkez'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Değerli komşularım, bugün 14 - 20 Nisan Şehitler Haftası. Bu vatan uğruna canını vermiş tüm şehitleri ve gazileri saygıyla, hürmetle anıyorum. Çekmeköy Belediyesi envanterinde bulunan milli otomobil TOGG’u millet uğruna toprağa düşen şehitlerimiz ve gazilerimizin çocuklarının; sünnet, düğünlerinde onlara tahsis edeceğim. Milletin TOGG’unu milletin emrine veriyoruz.” 

Başvurular nereden yapılacak?

Çekmeköy Belediyesi araç filosunda bulunan 34 CKM 34 plakalı TOGG'u düğün nişan ve sünnet organizasyonlarında kullanmak isteyen şehit ve gazi yakınları, 19 Nisan Cuma günü itibarıyla başvuru yapabilecekler. Başvuru sırasında istenilecek evrak ve belgeler, başvuruların nereden yapılacağı gibi ayrıntılar hafta içinde belediyenin  sosyal medya hesapları ve web sitesi üzerinden açıklanacak.

Editör: Haber Merkezi