Erdoğan'ın Rize ziyaretinde muharip gemi görevlendirildi Erdoğan'ın Rize ziyaretinde muharip gemi görevlendirildi

Haber Merkezi - 31 Mart için geri sayım sürerken CHP'de aday belirleme çalışmaları da devam ediyor. Dün yapılan açıklama ile İstanbul'da adayları belli olan ilçeler arasında Ümraniye de yer aldı.

27. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, eski eşiyle yeni eşi hakkında konuştuğu telefon konuşmasının sosyal medyaya yansıması sonrası partiden istifa etmişti. Aday belirleme sürecinde CHP yönetimi, Erdoğdu'yu Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.

"Başa baş bir yarış içindeyiz"

Aykut Erdoğdu adaylığı ile ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: "Parti Meclisimiz tarafından CHP olarak hiç kazanamadığımız Ümraniye ilçemize belediye başkanı adayı gösterildim. Bu onurlu görevi bana layık gören Parti Meclisimize teşekkür ediyorum. Ümraniye Belediyesini kazanıp 5 yıl içinde Ümraniye'yi İstanbul'un en güzel en huzurlu en yaşanabilir ilçelerinden biri yaptıktan sonra görevi genç kardeşlerimize bırakmak üzere adaylık teklifini kabul ettim.

Önümüze gelen anketlere göre şu an için Ümraniye'de başa baş bir yarışın içindeyiz. Planlı, programlı ve samimi bir kampanya ile seçimi kazanacağımızı ön görüyorum. Bizim kampanyamız sade, pozitif ve etkili olacak. Mecbur kalmadıkça sataşmalara cevap vermeyecek rakiplerimizle ilgili konuşmayacağız. Biz sadece ne yapacağımızı anlatacağız."

Editör: Haber Merkezi