Haber Merkezi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin büyümeye ve istihdam üretmeye devam ettiğini vurguladı. 

 Bursa Büyükşehir Belediyesince Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programında konuşan Yılmaz, "Türkiye mayıs seçimleriyle siyasi istikrarını ve güven ortamını korudu" dedi. 

"Güçlü politikalarla yolumuza devam ediyoruz, büyümeye, istihdam üretmeye, ihracata devam ediyoruz" diyen Yılmaz, şunları söyledi:  

"Bazı 'ehli insaf' diyelim, muhalefetten insanlar da seçimden sonra ortaya çıkan vaziyeti gördükten sonra 'iyi ki biz kazanmamışız' dediler. Seçim sonrası hem partileri içinde yaşanan kargaşa hem partiler arasındaki kavgalar, gizli anlaşmalar, birbirinden habersiz güven kırıcı hareketler. Bunları görünce bazı muhalif insanlar bile 'iyi ki kazanmamışız, memleketin hali nice olurdu' dediler. Çok şükür Türkiye mayıs seçimleriyle siyasi istikrarını ve güven ortamını korudu, bununla güçlü politikalarla yolumuza devam ediyoruz, büyümeye, istihdam üretmeye, ihracata devam ediyoruz. Sorunumuz enflasyon, vatandaşımızın da sorunu, bizim de temel öncelikli olarak gördüğümüz mesele enflasyon. Onun da planını, programını yapmış durumdayız, adım adım inşallah sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Bu yılın ikinci yarısından başlayarak inşallah enflasyondaki yıllık gerilemeyi sizler de göreceksiniz. Gelecek sene bu daha da hızlanacak, 2026'da da Allah'ın izniyle tek haneli rakamlara ulaşacağız, bundan da hiç şüpheniz olmasın."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

Editör: Haber Merkezi