Haber Merkezi - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Başkanlık ve Türkiye Diyanet Vakfı' olarak Gazze'de okul ve kamplara sığınan ailelere her gün sıcak yemek ikramında bulunduklarını bildirdi.

Başkan Erbaş, Filistin'in yanında olduklarını belirttiği açıklamasında, Gazze'ye insani yardım ulaştırmaya devam ettiklerini vurguladı. 

Ayrıca, okullara ve kamplara sığınan ailelere her gün sıcak yemek ikramında bulundukları ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 

Numan Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil, sanık sandalyesidir Numan Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil, sanık sandalyesidir

"Elimizle, dilimizle, kalbimizle Filistin'in yanındayız. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak katil İsrail'in saldırıları altında hayat mücadelesi veren Gazze halkına acil insani yardımlarımızı ulaştırmaya devam ediyoruz. Gazze'nin kuzeyi ve güneyindeki bölgelerde okullara, kamplara sığınan ailelere her gün sıcak yemek ikramında bulunuyor, insani yardım dağıtımı gerçekleştiriyoruz."

Editör: Haber Merkezi