Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun ÖzbekFenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmasını, "Mourinho çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray’ın oluşturduğu etki diğer takımları baya endişelendirmiş. Onun için çok yüksek maliyetli, bu sene daha sıkı çalışıyorlar, öyle gözüküyor. Hiç fark etmez. Galatasaray Galatasaray’dır. Galatasaray her zaman kazanan takımdır" sözleriyle değerlendirdi. 

Bodrum FK, Murat Sipahioğlu ile 4 yıllık anlaşma imzaladı Bodrum FK, Murat Sipahioğlu ile 4 yıllık anlaşma imzaladı

Başkan Özbek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte göreve gelmelerinin ardından Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyaretten sonra kendisine sorulan soru üzerine teknik direktör Mourinho ile ilgili de konuşan Özbek, şunları söyledi:

"Mourinho çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray’ın oluşturduğu etki diğer takımları baya endişelendirmiş. Onun için çok yüksek maliyetli, bu sene daha sıkı çalışıyorlar, öyle gözüküyor. Hiç fark etmez. Galatasaray Galatasaray’dır. Galatasaray her zaman kazanan takımdır. Özellikle mayıslara gelince artık herkes mayısın kimin olduğunu, mayısların kimin olduğunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktır. Beşinci yıldıza hazırlanıyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon sonunda da beşinci yıldızı takmış olacağız." 

Editör: Esin Özdemir