Haber Merkezi - Oyunu, Beylikdüzü Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Hiçbir sıkıntının olmadığı, sandık iradesinde kimsenin hakkına girmeden, en doğru şekilde sonucun ilanıyla göreve başlamanın, ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel günlerde yaşayacağını umuyorum. 

Bugün eşim ve iki oğlumla birlikte oylarımı kullandık.

Oy kullanmak, vatandaşlarımızın en büyük hakkdıır. Bu nedenle oyların çok ciddi bir şekilde korunması gerekmektedir. Sandıkların muhafaza edilmesi görevli arkadaşlar tarafından yürütülüyor.

Bugün benim için duygusal bir gün. 5 yıllık emeğin hellaşme anı bugün. Umarım vatandaşlarımız bu hellaleşmenin en güzel halini verebilir. Bütün çalışma ve mesai arkadaşlarım, partili arkadaşlarım ve tüm İstanbulluları ile partizancılığı önüme koymadan, eşitliği gözeterek çalışmaya özen gösterdim. Görevim bıyunca, hakkını yediğim, kalbini kırdığım olduysa özür dilerim.

Karşılıklı 16 milyon isanımızla sandıktan çıkan sonuçla helalleşiriz. Önümüzdeki 5 yılda İstanbulumuzu en güzel haline hep birlikte geliştirelim. Son ıslak imzalı tutanağı alana dek sandıkların başından ayrılmayalım. 

Dikili'de yangın devam ediyor: Çandarlı-Denizköy kara yolu trafiğe kapatıldı Dikili'de yangın devam ediyor: Çandarlı-Denizköy kara yolu trafiğe kapatıldı
Editör: Haber Merkezi