Haber Merkezi -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadınların kararlılığıyla inşa edilen her eserde yarınlara güvenle bakıldığına işaret eden Emine Erdoğan, şunları kaydetti: 

"Toprağa tohum, topluma umut eken, her alanda iz bırakan kadınlar, kalıcı ve sürdürülebilir barışın, daha adil bir dünyanın da temeli. Kadınların kararlılığıyla inşa ettiği her eserle, güçlü iradesiyle aştığı her engelle yarınlara güvenle bakıyoruz. Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum." 

Muğla açıklarında sürüklenen bottaki 30 düzensiz göçmen kurtarıldı Muğla açıklarında sürüklenen bottaki 30 düzensiz göçmen kurtarıldı

Öte yandan, Emine Erdoğan, söz konusu paylaşımında kendisinin de katıldığı, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne ilişkin görüntülere de yer verdi.

Editör: Haber Merkezi