Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Etimesgut belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı.

Programda katılımcıların sorularına cevap veren Beşikçioğlu, hakkında açılan uyuşturucu davasına ilişkin de  açıklamalarda bulundu. 

Bir katılımcının, "Bir haberde uyuşturucu tedavisi aldığınıza dair bir bilgi var. Bu tedaviyi hâlâ alıyor musunuz?" sorusununun ardından Beşikçioğlu, "Bana uyuşturucu satma davası açtılar, sonra uyuşturucu kullanmaya çevirdiler" ifadelerini kullandı. 

Kocaeli'de genç kızın kaza yerinde boynunda iple ölü bulunmasına ilişkin 5 zanlı yakalandı Kocaeli'de genç kızın kaza yerinde boynunda iple ölü bulunmasına ilişkin 5 zanlı yakalandı

Öte yandan, davanın Gezi'ye katıldığı için açıldığını belirten Beşikçioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Onun tarihi gezi eylemlerinden hemen sonra olan bir tarih. Ve o tarihte birçok sanatçıya da böyle kendi içersinde tuhaf, garip haysiyet düşürücü işler yapıldı. Bu da onlardan bir tanesiydi. Uyuşturucu kullanma davası değildi aslında. Uyuşturucu satma davasıydı. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum? Tapelerde satıcılıkla ilgili hiçbir şey bulamayınca ister istemez itibarı düşürücü bu hallere giriştiler. O fatura benim için Gezi'nin faturasıydı. Ama o kadar kolay olmadı o iş. Benim çok onurlu bir ailem var. Annem kahrından gitti. O hikaye tamamen kumpas bir hikayeydi, FETÖ'nün bir gölgesiydi. Bizi sindirmek için yapılan bir işti. Hiçbir zaman bu olmadı, olmayacak da."

Editör: Haber Merkezi