Haber Merkezi - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'de halk mitinginde konuştu. İsrail'in Gazze'de yaşattığı katliama tepki gösteren Erdoğan "Allah Netanyahu denilen malum kişiyi kahru perişan eylesin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri mitinginde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, emeklilerin alınan aylığa göre kamu bankalarından 8 bin ile 12 bin arasında promosyon alabileceğini ve diğer bankalardan da bunu beklediğini ifade etti. Enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye devam edeceğini söyleyen Erdoğan, muhalefete sert çıkarak 'gelen gideni aratıyor' dedi.

Erdoğan, Gazze'de yaşanan zulme de dikkat çekerek "Allah Netanyahu denilen malum kişiyi kahrı perişan eylesin" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

Ülkeyi karıştırmaya hazır bir kesim pusuda bekliyor. Bunu gördük. İnşallah 31 Mart seçimlerinde demokrasi safımızı sıklaştıracağız.

Türkiye'nin alt yapı eksikliklerini tamamladık ve vatandaşlarımızı hak özlemleriyle buluşturduk. Ülkemizi en güçlü ekonomilerinin arasına sokacağız. Sabırlı olmamız gerekiyor.

"Depremzedelere 80 bine yakın ev teslim ettik"

Depremde yitirdiğimiz 53 bin vatandaşlarımızı bir kez daha yad ediyorum. Şimdiye kadar 80 bine yakın evleri depremzedelerimize teslim ettik. İnşallah bu sayıyı 200 bine tamamlayacağız.

"Enflasyon düşecek"

Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyon düşmeye devam edecek.

Emeklilere promosyon

Emekliler alınan aylığa göre kamu bankalarından 8 bin ile 12 bin arasında promosyon alabilecek. Diğer bankalardan da bunu bekliyorum.

Biz Bay Kemal'e laf ederken daha beterleri geldi. Muhalefette yine ufaktan değişim sinyalleri başladı. Böyle giderse 31 Mart'tan sonra muhalefet cenahında yeni bir meydan muharebesi yaşanacağı anlaşılıyor. İnşallah bu sefer gelen gideni aratmaz. Biz muhalefetin kendini yenileyerek gelişmesini temenni ediyoruz.

Para sayma görüntüleri

İzahını hala yapamadılar. Olayı dürüstçe açıklamak yerine çirkinleşerek skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar.

İsrail tepkisi 

Gazze'de ve zulüm altında iftarını sahurunu yapmaya çalışanların Allah yardımcısı olsun.

Netanyahu denilen malum kişiyi Rabbimize havale ediyoruz. Allah Netanyahu denilen malum kişiyi kahrı perişan eylesin. Bize düşen bu kardeşlerimize var gücüyle olmak hem de sahip olduğumuz güvenliğin huzurun nimetlerin kıymetlerini bilmektir.

Kayseri'ye yapılan yatırımlar 

Türkiye'nin eser ve hizmetlerimizi en iyi takdir edecek şehirdir. Kayseri'ye 21 yılda 171 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık.

171 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık. Kayseri'ye 2'si devlet olmak üzere 3 yeni üniversite kurduk. Riskli yapı olan 20 bin yapının dönüşümünü tamamladık. Yükseköğretim yurt binaları açtık. 1 stadyum ile 49 adet spor tesisi inşa ettik. İhtiyaç sahiplerine 7 milyar lira tutarında kaynak aktardık. 2407 yataklı 21 hastane dahil 60 sağlık tesisi kazandırdık.

Yargıtay Başkanvekilliğine Ahmet Ömeroğlu seçildi Yargıtay Başkanvekilliğine Ahmet Ömeroğlu seçildi

TOKİ vasıtasıyla 19 bin 845 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. İş sahiplerine 7 milyar lira prim aktardık

Editör: Haber Merkezi