Haber Merkezi - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Saffet Çebi Ortaokulu'nda oy kullandı. 

Seçim sürecinin sorunsuz geçtiğini belirten Erdoğan, demokrasinin gücünü vurgulayarak tüm seçmenleri oylarını kullanmaya çağırdı, seçim sonuçlarını İstanbul'da takip edeceğini açıkladı.

Erdoğan, Türk demokrasisinin gücünü vurgulayarak, seçmenleri oylarını kullanmaya çağırdı ve bunun önemini vurguladı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda 3279 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, seçim sürecinin olaysız devam ettiğini belirterek Türk demokrasisini takip ettiğini ifade etti. Erdoğan, "Oyumuzu kullandıktan sonra tabii söylenecek en önemli şey... Türk demokrasisi için inşallah bugün sabah itibarıyla takipteyim. İçişleri Bakanı'mdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam etti, devam ediyor"  dedi.

Erdoğan seçimleri İstanbul'da takip edecek

Tüm Bel-Sen'den belediyelerdeki SGK kesintilerine tepki Tüm Bel-Sen'den belediyelerdeki SGK kesintilerine tepki

Erdoğan, deprem bölgesindeki seçmenlerin katılımının önemine dikkat çekerek, onların büyük bir istekle oy kullandığını belirtti. Ayrıca, seçim sürecinin olaysız ve güvenli bir şekilde ilerlediğini vurgulayarak, Türk demokrasisinin gücünü göstermenin önemine değindi. Erdoğan, tüm sandık görevlilerine ve seçmenlere başarılar dileyerek, seçim sonuçlarını İstanbul'da takip edeceğini ifade etti.

Erdoğan, "Deprem bölgesinde de vatandaşlarımız büyük bir şevkle, büyük bir aşkla oylarını kullanıyorlar. Oralarda da şu an itibarıyla herhangi bir sıkıntı yok. Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz için, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabb'imden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin şöyle, hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17.00'ye kadar oylarını kullanmaları Türk demokrasisinin gücünü göstermesi bakımından çok çok önemli" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi