Spor yorumcusu Ertem Şener, katıldığı futbol programında Amedspor'un performansını, fikstürünü ve şampiyonluk ihtimalini değerlendirdi. Takımın özellikle güçlü rakiplere karşı ortaya koyduğu mücadeleye dikkat çeken Şener, Amedspor'un sezon sonunda sürpriz yapabilecek takımlardan biri olduğunu öne sürdü. Şener'in açıklamalarında en fazla öne çıkan bölüm ise Amedspor'un şampiyonluk ihtimaline ilişkin sözleri oldu.

ERTEM ŞENER'DEN AMEDSPOR İÇİN ŞAMPİYONLUK İDDİASI

Amedspor'un ligdeki geleceğini değerlendiren Ertem Şener, takımın şampiyon olması halinde şaşırmayacağını ifade etti.

Şener, değerlendirmesinde, "Şampiyon olursa benim için sürpriz değil" sözlerini kullandı. Amedspor'un ortaya koyduğu futbolu ve güçlü rakiplere karşı mücadelesini gerekçe gösteren yorumcu, takımın şampiyonluk yarışında dikkate alınması gerektiğini savundu.

Amedspor'un rakiplerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Şener, ligde hiçbir takımın küçümsenmemesi gerektiğini belirtti. Sezonun kalan bölümündeki sonuçların şampiyonluk yarışında belirleyici olacağına işaret etti.

AMEDSPOR İÇİN İLK 3 VE İLK 5 TAHMİNİ

Ertem Şener, Amedspor'un sezon sonundaki sıralamasına ilişkin de tahminde bulundu. Yeşil-kırmızılı takımın ligi ilk beş içerisinde tamamlayabileceğini ifade eden Şener, ilk üç ihtimalini de gündeme getirdi.

Şampiyonluk iddiasının kesin bir sonuç beklentisi olmadığını vurgulayan Şener, değerlendirmesini takımın sahadaki mücadelesine dayandırdı.

Şener'in sözleri, Amedspor'un yalnızca mevcut sonuçlarıyla değil, sezonun kalan bölümündeki hedefleriyle de tartışılmasına neden olabilecek nitelikte.

ERTEM ŞENER AMEDSPOR'UN ZORLU FİKSTÜRÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Amedspor'un millî araya kadar oynayacağı karşılaşmaları ele alan Ertem Şener, Konyaspor, Samsunspor, Eyüpspor ve Galatasaray maçlarına ilişkin tahminlerini paylaştı.

Şener, Konyaspor deplasmanında Amedspor'un kazanmasının zor olduğunu belirtirken Samsunspor karşılaşmasında yeşil-kırmızılı ekibe şans tanıdı. Eyüpspor deplasmanından galibiyet çıkabileceğini savunan yorumcu, Galatasaray mücadelesinin ise Amedspor açısından zorlu geçeceğini öngördü.

Şener'in değerlendirmelerinin, kesinleşmiş maç sonuçları değil, fikstüre ilişkin kişisel tahminleri olduğu dikkat çekti.

GALATASARAY, FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Ertem Şener, Amedspor'un şampiyonluk ihtimalini değerlendirirken Süper Lig'in büyük kulüplerine de değindi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un şampiyonluk yarışındaki ağırlığını hatırlatan Şener, bu takımların yanında Amedspor'un da göz ardı edilmemesi gerektiğini savundu.

Hull City - Everton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve puan durumu
Hull City - Everton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve puan durumu
İçeriği Görüntüle

Amedspor'un ligdeki rakiplerine karşı mücadele ederken kendisini büyük bir takım olarak görmesi gerektiğini belirten yorumcu, sahadaki özgüvenin başarı açısından önemli olduğunu ifade etti.

AMEDSPOR'UN SÜPER LİG'DEKİ İLK SEZONU

Amed Sportif Faaliyetler, 2026-2027 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında yer alıyor. Diyarbakır temsilcisi, yeni sezona teknik direktör değişikliğiyle başlayan kulüplerden biri oldu.

2026-2027 sezonunda Süper Lig fikstürünün önemli karşılaşmalarından biri de Galatasaray ile Amedspor arasında oynanacak mücadele olacak. İki ekibin sezonun ilk yarısındaki karşılaşması Galatasaray'ın ev sahipliğinde planlandı.

ERTEM ŞENER'İN AMEDSPOR HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARINDA EN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Yaklaşık üç dakikalık videoda Ertem Şener'in öne çıkan ifadeleri arasında şu değerlendirmeler bulunuyor:

  • "Şampiyon olursa benim için sürpriz değil."
  • "Ahmetspor bu sezon bence kesin ilk üçe girecek." (Videonun altyazısında kulüp adı bu şekilde yazılıyor.)
  • "Amedspor ilk 5'e girer."
  • "İlk 3'e girer. Şampiyonluğa oynarsa hiç şaşırmam."

Şener'in açıklamaları, Amedspor'un sezon sonundaki konumuna yönelik iddialı bir futbol yorumu niteliği taşıyor.

AMEDSPOR ŞAMPİYON OLACAK MI? ERTEM ŞENER'DEN SEZON SONU TAHMİNİ

Ertem Şener, Amedspor'un sezonu ilk beşte bitirebileceğini, hatta ilk üç içerisinde yer alabileceğini savundu. Takımın şampiyonluk yarışına katılması halinde şaşırmayacağını da ifade etti.

Bununla birlikte yorumcu, futbolun sonuçlarının önceden kesin biçimde bilinemeyeceğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi