Haber Merkezi - Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği İzmir Şubesi'nin açılışı nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Yıldırım, çocukların artık Fenerbahçeli olmadığına dikkat çekti. Fenerbahçe'nin toplumda lider bir camia olma görevi üstlendiğine işaret eden Yıldırım, bu durumun durdulması ve hep beraber mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı. 

"Fenerbahçe kazanmalı" diyen Yıldırım, şunları söyledi: 

"Fenerbahçe'nin bugün yani o hakem bunu yaptı, şunu yaptı filan, Fenerbahçe'nin kuruluşundan beri bunlar var, Kurtuluş Savaşı'ndan beri, 1930'larda kulüp kapanma noktasına getirilmiş. Yani Fenerbahçe tarihinde hep bunlar var. Çünkü Fenerbahçe toplumda lider olan bir camiadır. Buna karşı, onu yıpratmak, onu yok etmek isteyenler de olacaktır tabii ki." 

"Ayrışma, camiaya zarar verecek"

İBB Spor'un Avrupa şampiyonu tekvandocularının hedefi olimpiyatlar İBB Spor'un Avrupa şampiyonu tekvandocularının hedefi olimpiyatlar

Ayrışmanın kulübe zarar verdiğini de kaydeden Yıldırım, Fenerbahçe'nin birlik beraberlik içinde olması gerektiğine değindi. Aksi halde camianın zarar göreceğini aktaran Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bugün göremezsiniz bir şey ama ileride 5 sene, 10 sene sonra bunları görürsünüz. Ayrışma başladığı zaman birlik beraberlik yok olur. Fenerbahçeli, Fenerbahçeli ile kavga etmeye başlar. Bu çok tehlikeli bir şey, onun için hepimizin birlik beraberliği önemli."

Editör: Haber Merkezi