Kırklareli'nde yağmur ve şükür duası sırasında sağanak etkili oldu Kırklareli'nde yağmur ve şükür duası sırasında sağanak etkili oldu

Haber Merkezi - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında, yüzde 8,7 oy aldıklarını ve 69 belediyeyi kazandıklarını belirten Erbakan, "Yüzde 100'ün üzerinde bir oy artışı kaydettik. Bu seçimlerin yıldızı olduk" dedi. 

Sonuçların Milli Görüş'ün yeniden şahlanışı olduğunu kaydeden Erbakan, teşekkür etti. Öte yandan, "Toplamda 69 belediyeyi aldık" diyen Erbakan, "Yüzde 100'ün üzerinde bir oy artışı kaydettik. Bu seçimlerin yıldızı olduk. Partimizle ilgili bütün karalama kampanyalarına aziz milletimiz sandıkta vermiştir. Yeniden Refah Partisi seçimin tartışmasız kazananıdır. Hepinizi bağrıma basıyorum" ifadelerini kullandı. 

Son olarak, seçimlerin milli görüş gömleğini pazarlamaya kalkanlara rağmen milletin gönlündeki yerinin tertemiz olduğunu ortaya çıkardığını ileri süren Erbakan, "Milletimiz trollere ve yolunu kaybeden vefasızlara cevabını vermiştir" diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi