Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, sahasında ağırladığı Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic galibiyete rağmen oyun tarzlarını geliştirmeleri gerektiğini söylerken, Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er kaçan net pozisyonlara ve hakem yönetimine sert tepki gösterdi.

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan çekişmeli mücadelede üç puanı hanesine yazdıran Fatih Karagümrük zirve yarışında kritik bir galibiyet elde ederken, her iki takımın teknik sorumluları maç sonu basın toplantısında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Stanojevic: "Kazandık ama bu bizim stilimiz değil"

Galibiyetten memnun olduğunu ancak sergilenen futboldan tam anlamıyla tatmin olmadığını belirten Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, şu ifadeleri kullandı:

"Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bizi her zaman destekliyorlar. Fakat daha iyi oynamamız gerekiyor; sahada sergilediğimiz oyun bizim stilimiz değil. Şu an kazandık ama oyun kalitemizi artırmak zorundayız.

Süper Lig ile 1. Lig arasında belirgin farklar var. Bu lig oldukça zor ve her rakip sizi ciddi şekilde zorlayabiliyor. Bursaspor çok büyük bir camia, kaliteli bir kadroları var ve Süper Lig'e çıkmaya en güçlü adaylardan biri. Onlara büyük saygı duyuyorum."

Mustafa Er: "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet, hakem net şekilde eyyamcılık yaptı"

Bursaspor cephesinde ise Teknik Direktör Mustafa Er, kaçan fırsatlara ve maçın hakemine yönelik eleştirilerde bulundu:

Antalyaspor - Pendikspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte canlı yayın bilgileri
Antalyaspor - Pendikspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte canlı yayın bilgileri
İçeriği Görüntüle

Çok üstün bir oyun oynadık ancak basit goller yedik. Özellikle yediğimiz goldeki ofsayt çizgisi trajikomikti. İkinci yarıda 6 net pozisyonumuz var, maalesef içeri atamadık. Maç 5-2'ye gidebilirdi. Rakip uzun toplarla çıkmaya çalıştı, biz ise savunmayı 3'lüye çekip tamamen hücumu düşündük ama son vuruşları yapamayınca sonuç alamıyorsunuz. Kötü niyetli bir hakem yönetimi vardı. Güle güle maçı istediği yere getirdi ve net bir şekilde eyyamcılık yaptı. Şampiyonluk yolundaki doğrudan rakibimize karşı deplasmanda ezici bir üstünlük kurduk ancak maalesef hakemi de yenmek gerekiyor."

Normalde sol bek olan Toral Bayramov'un sağ kanatta görev almasına değinen Er, oyuncunun çok yönlü yapısından faydalandıklarını ve hücumda farklı opsiyonlar yaratmak amacıyla bu tercihi yaptıklarını ifade etti.

Kaynak: AA