Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda seçimler sona erdi. 47 sandıkta saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi, 17.00’de sona ererken; Fenerbahçe Başkanı ve Başkan adayı Ali Koç, saat 16.10 dolaylarında 27 numaralı sandıkta eşi Nevbahar Koç ile birlikte oyunu kullandı. Eski başkan ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım ise 16.20 sularında 45 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdi. Ardından oyların sayımına geçildi.

Fenerbahçe, Faslı golcü En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi Fenerbahçe, Faslı golcü En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi

Ali Koç Fb

Seçimde kulübün 20 yıllık eski başkanı Aziz Yıldırım ve mevcut başkan Ali Koç arasındaki seçimde rekor tazelendi. Böylece 46 bin 410 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde, 27 bin oy barajı aşılarak yeni bir rekora imza atıldı. Seçimi açıklanan resmi sonuçlara göre Ali Koç, başkanlığı üçüncü kez kazandı.  Aziz Yıldırım ise yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyoruz. Yol haritasını çizdik inşallah Ali Koç ve arkadaşları bu yol haritası doğrultusunda Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar." dedi. 

Ali Koç'un yönetim listesinde ise; Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya ve Selma Rodopman yer alıyor.

Editör: Deniz Ali Tatar