Fenerbahçe’de başkanlık görevine yeniden seçilen Aziz Yıldırım, yeni sezonun kadro planlaması kapsamında önemli isimleri gündemine aldı. Sarı-lacivertli kulübün, Real Madrid’de forma giyen Brahim Diaz için ciddi bir transfer girişimine hazırlandığı iddia edildi.
Teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe yönetiminin, İspanyol devinde yaşanabilecek kadro değişikliklerini yakından takip ettiği öğrenildi. Real Madrid’in hücum hattına yeni takviyeler yapmak istemesi nedeniyle Brahim Diaz’ın forma şansının azalabileceği değerlendirilirken, bu durumun transfer sürecini etkileyebileceği ifade edildi.
Aziz Yıldırım’ın, geçmişten gelen iyi ilişkileri bulunan Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Jose Mourinho ile görüşmeler gerçekleştirmeyi planladığı aktarıldı. Fenerbahçe’nin, 26 yaşındaki Faslı yıldız için yaklaşık 25 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdığı öne sürüldü.
Öte yandan Dünya Kupası’nda Fas Milli Takımı’nın formasını giymeye hazırlanan Brahim Diaz’ın menajeriyle önümüzdeki günlerde temas kurulmasının beklendiği kaydedildi. Başarılı futbolcunun ise transfer görüşmelerinin turnuva sonrasında yapılmasını tercih ettiği iddia edildi.




