Fenerbahçe, transfer çalışmalarında rotasını Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao'ya çevirdi. Sarı-lacivertli yönetimin, hem oyuncunun temsilcileri hem de İtalyan kulübüyle temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

Milan'ın, mali yapısını rahatlatmak amacıyla Leao'nun ayrılığına sıcak baktığı ifade edilirken, İtalyan ekibinin yıldız futbolcu için yaklaşık 50 milyon avro bonservis bedeli talep ettiği aktarıldı.

Transfer yarışında Fenerbahçe'nin tek olmadığı, Galatasaray'ın da Portekizli oyuncu için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi. İki kulübün de Milan'ın talepleri doğrultusunda ortak bir zeminde anlaşma sağlamaya çalıştığı kaydedildi.

Beşiktaş, Midtjylland’ı 2-0 yenerek Avrupa'da bir üst tura yükseldi
Beşiktaş, Midtjylland’ı 2-0 yenerek Avrupa'da bir üst tura yükseldi
İçeriği Görüntüle

Rafael Leao, geride kalan sezonda Milan formasıyla 31 resmi maçta görev yaptı. Bu karşılaşmaların 25'ine ilk 11'debaşlayan 27 yaşındaki futbolcu, 10 gol atarken 3 asist üretti. Portekizli yıldızın geleceğinin, Milan'ın transfer sürecinde alacağı karara göre netleşmesi bekleniyor.

Muhabir: Tolga Çifci