Haber Merkezi - Yeşilçam’ın usta oyuncusu ve Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncasından birisi olan Filiz Akın, bir süredir hastalıklarla mücadele ediyor. Son olarak tedavisine evde devam edildiği öğrenilen Akın, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu’nun ehliyetine el konuldu Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu’nun ehliyetine el konuldu

Akın, tedavisi hakkında şunları söyleyerek teşekkür etti: "Geçen gün kontrole gittim. 10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi. Olsun, İyileşmem için dualarınızı ve dileklerinizi okudum Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Moral oldunuz."

Filiz Akın Kartal Tibet

Tedavisine evde devam edilen Akın, konuyla alakalı sosyal medya hesabından bilgi vermişti:

“10 Kasım’da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, Covid-19 benzeri şikâyetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler Öyle de oldu…. Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz.”

Editör: Haber Merkezi