Galatasaray transfer komitesi, gurbetçi oyuncu Can Armando Güner transferinde düğümü çözdü. Daha önce İstanbul’a gelen ancak kulübüyle yaşanan bonservis pürüzleri nedeniyle Almanya’ya geri dönen genç yetenek için yapılan görüşmelerde bu kez el sıkışıldı.

Pürüzler giderildi, imza gelecek sezona
Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray ve Borussia Mönchengladbach yönetimi transferin şartları konusunda mutabakata vardı. Yapılan anlaşma uyarınca:
Genç oyuncunun sözleşmesi yeni sezondan itibaren (2026-2027) geçerli olacak.
Galatasaray, Alman kulübüne sadece yetiştirme bedeli ödeyerek transferi noktalayacak.
Transferin resmiyet kazanması beklenirken, sosyal medyadaki karşılıklı hamleler taraftarı heyecanlandırdı. Can Armando Güner, Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Abdullah Kavukcu ve Sportif Direktör Yardımcısı Fatih Demireli’yi takibe aldı. Abdullah Kavukcu’nun da genç oyuncuya geri takip yapması, transferin bittiğine dair en güçlü kanıt olarak yorumlandı.




