Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında lider Galatasaray, Rams Park’ta ligin zorlu takımlarından Sivasspor’u konuk edecek.

Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider giren Galatasaray, ligin geride kalan 34 maçlık bölümünde 30 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu 93 puan topladı. Puan cetvelinde 9. sırada yer alan Sivasspor'un ise 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 48 puanı bulunuyor. ,Galatasaray, Sivasspor maçından puan alması halinde Fenerbahçe'nin bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu kıracak.

Galatasaray ise geçen haftaki Yukatel Adana Demirspor galibiyetiyle puanını 93'e çıkarmıştı. "Cimbom" böylelikle bitime 4 maç kala rakibinin rekoruna ortak olmuştu.

Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 22 lig maçında 20 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

RAMS Park'ta oynadığı 17 Süper Lig karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

Sarı-kırmızılılar, ligde 30 galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Atakaş Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Mondihome Kayserispor'la 0-0, Sivasspor'la da 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Galatasaray - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ? 

Galatasaray’ın Sivasspor’u ağırlayacağı mücadele 5 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. 

Galatasaray - Sivasspor maçı hangi kanalda?

İstanbulspor-Sivasspor maçının ardından İstanbulspor-Sivasspor maçının ardından

Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak

Galatasaray-Sivasspor maçı muhtemel ilk 11

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Poungouras, Appindangoye, Camara, Ziya, Turgunboev, Charisis, İbrahim, N'Jie, Manaj

Muhabir: Ziya Burak Erol