Galatasaray, Süper Lig'de Başakşehir'i 2-1'lik skorla yenerek Şampiyonlar Ligi'ndeki Bodo/Glimt maçına odaklandı. Ancak, teknik direktör Okan Buruk'un, Bodo/Glimt karşısında Yunus Akgün'ü mü, yoksa Leroy Sane'yi mi tercih edeceği konusunda büyük bir merak ve tartışma yaşanıyor.

Yunus Akgün Başakşehir Maçında Neden Yedekti?
Başakşehir karşısında 2 golle galibiyeti getiren Leroy Sane'nin, Bodo/Glimt maçında yeniden kulübeye çekileceği iddiaları gündemde. Futbol yorumcusu Tümer Metin, Okan Buruk'un, Sane'nin yerine Yunus Akgün'ü ilk 11'de sahaya süreceğini belirtti. Metin, “Sane 2 gol attı diye hemen Yunus’u kulübeye atmaz Okan Hoca,” ifadelerini kullandı.
Tümer Metin ayrıca, Yunus Akgün’ün Başakşehir maçında yedek kalmasının, Bodo/Glimt karşılaşması için dinlendirilmiş olduğunu iddia etti. Bu iddia, Yunus Akgün’ün Şampiyonlar Ligi'nde daha dinç bir şekilde görev alacağına işaret ediyor.

Hasan Şaş’tan Yunus Akgün Yorumu
Bir diğer dikkat çeken isim ise Hasan Şaş oldu. Şaş, Bodo/Glimt maçında Yunus Akgün’ün ilk 11'de yer alacağına kesin gözüyle bakıyor. Hasan Şaş, “Singo hariç Galatasaray, Bodo/Glimt karşısına Liverpool maçındaki 11'le çıkacak. Yani Yunus Akgün başlayacak. Sane’nin çıkması Okan Hoca için bonus oldu, iyi de oldu,” şeklinde açıklamalarda bulundu. Şaş, ayrıca Yunus Akgün’ü Bodo/Glimt maçında yedek tutmanın, oyuncu için adaletsizlik olacağını savundu.



