Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladı Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Haber Merkezi - İtalyan takımı Roma, Galatasaray'ın golcüsü Angelino'yu sezon sonuna kadar kiraladı. Roma'dan yapılan açıklamaya göre; 27 yaşındaki İspanyol defans oyuncusu Angelino'nun, Alman ekibi Leipzig'den 30 Haziran'a kadar kiralık olarak transfer edildi. Roma, yapılan anlaşma kapsamında satın alma opsiyonunu da elinde bulunduruyor. Kulübün internet sitesinde açıklama yapan Angelino, "İnanılmaz tarihi olan büyük bir kulübün parçası olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Angelino Roma

Galatasaray tarafından yapılan açıklamada Angelino için, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğun emek ve katkılardan dolayı teşekkürler Angelino. Bundan sonraki kariyerinde başarılar" açıklaması yapıldı. Sarı-kırmızılıların sezon başında Almanya ekibi Leipzig'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol sol bek Angelino, 2023-2024 sezonun sonuna kadar İtalya'nın Roma kulübünde olacak.

Editör: Haber Merkezi