Galatasaray’ın milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için yaptığı girişimler sonuç vermedi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Inter kulübü oyuncuyu bırakma kararı almadı.

Fenerbahçe’den Gonzalo Garcia hamlesi! Mourinho’dan transfer için yeşil ışık iddiası
Fenerbahçe’den Gonzalo Garcia hamlesi! Mourinho’dan transfer için yeşil ışık iddiası
İçeriği Görüntüle

Gianluca Di Marzio’nun haberine göre, Hakan Çalhanoğlu yeni sezonda da Inter forması giymeye devam edecek. Galatasaray ile İtalyan temsilcisi arasındaki görüşmelerin sürmesi için gerekli koşulların oluşmadığı ifade edildi.

Daha önceki haberlerde ise Inter’in, Hakan için 30 milyon euroluk bir teklif gelmemesi halinde oyuncuyu satma niyetinde olmadığı belirtilmişti. Bu rakam Galatasaray için yüksek bulundu ve masada ilerleme sağlanamadı.

Geçtiğimiz sezon 47 resmi maçta görev yapan milli orta saha oyuncusu, 11 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek dikkat çekmişti.

Öte yandan, Hakan Çalhanoğlu’nun sezon içerisinde Inter'de yaşanan tartışmalı süreçte kaptan Lautaro Martinez ve kulüp başkanı Giuseppe Marotta’ya yönelik sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldiği hatırlatıldı. Buna rağmen, İtalyan kulübü oyuncuyu kadroda tutma kararı aldı.

Kaynak: Sporx