Haber Merkezi - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'nin Pazar ilçesinde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin dört bir yanında eserleri olan AKP var. Bize çalışan adam lazım, tatildeki adam lazım değil" dedi.

İstanbul'daki kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı İstanbul'daki kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

 AKP tarafından düzenlenen iftara katılan Bak, memleketi Rize'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her zaman destek verdiğini vurguladı. 

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iki gün önce Pazar'da miting düzenlediğini hatırlatan Bak, şunları söyledi:

"Onlara gerek yok, biz buradayız. AK Parti var, Recep Tayyip Erdoğan var, millet var. Kim ne derse desin, video çekenler önce İstanbul'a baksın. İstanbul'da ne yaptın sen buralara söz söylüyorsun. İstanbul'a ne eserler kazandırdın? Türkiye'nin dört bir yanında eserleri olan AK Parti var. Bize çalışan adam lazım, tatildeki adam lazım değil. İstanbul'da Murat Kurum diyoruz, Pazar'da Ekrem reis diyoruz, Rize'de Rahmi Metin diyoruz."

"Gerçek belediyecilik bizim işimiz"

Son olarak, Türkiye'nin her bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri olduğuna dikkat çeken Bak, çalışmaları Pazar'da da başlattıklarını bildirdi. 

Bakan Bak, "TOKİ ile projelerini hazırladık ve inşallah yolumuza devam edeceğiz" diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Yine önemli projeleri destekleyerek hayata geçireceğiz. Sonuna kadar AK Parti'de Recep Tayyip Erdoğan ile birlikteyiz. Hizmet bizim işimiz, eser bizim işimiz, gerçek belediyecilik bizim işimiz. 

Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır. Dünya sana düşman olsa da Pazar senden yanadır, Rize senden yanadır, İstanbul senden yanadır, Türkiye senden yanadır. Yolun sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan."

Editör: Haber Merkezi