Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi, ikinci sezon onayını aldı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi, ikinci sezon onayını aldı

Haber Merkezi - Events Across Turkey organizasyonunun Avrupa’nın En iyi Event Ödüllü etkinlik serisi olan Istanbul Night Flight, 10. konser serisine başlıyor. Bu kapsamda 23 Mart-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan konserler; An Epic Symphony ile gerçekleştirdiği ve bir kült haline gelen Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde gerçekleşecek konserle başlayacak. Konserlerin açılışı, An Epic Symphony ve sevilen şarkıcı Gökhan Türkmen ile yapılacak.

Konser, 23 Mart Cumartesi akşamı saat CSO Ada Ankara sahnesinde gerçekleşecek. Türkmen’e sahnede Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşlik edecek. Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, ilk defa bir senfoni projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmanın heyecanını taşıyor.

Gökhan Türkmen Afiş

Ustalık döneminin en parlak zamanlarını yaşayan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak. Elini değdiği her işte büyük başarılar elde eden Gökhan Türkmen, çarpıcı sahnesi ve coşkusu ile seyircisinden her konserinden sonra övgü dolu yorumlar aldı. Konserin biletleri ise satışa sunuldu.

Editör: Haber Merkezi