Haber Merkezi - İYİ Parti'den milletvekili adayı olup seçilemeyen, daha sonra istifa eden eski futbolcu Gökhan Zan'ın Türkiye İşçi Partisi'nden belediye başkanı adayı olacağı iddia edildi. İddialara göre, Gökhan Zan, Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak. Zan'ın adaylığıyla ilgili resmi açıklamanın bugün yapılacağı belirtildi.

Gazeteci Hasan Basri Akdemir de sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Gökhan Zan Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. PM kararı alındı. Gökhan Zan kabul etti. Yarın resmi açıklama yapılacak."

Dikili'de yangın devam ediyor: Çandarlı-Denizköy kara yolu trafiğe kapatıldı Dikili'de yangın devam ediyor: Çandarlı-Denizköy kara yolu trafiğe kapatıldı

"Hatay İttifakı" olarak açıklanan adaylık çalışmalarına göre CHP'nin Lütfü Savaş'ı adaylıktan çekmesi halinde ise Gökhan Zan da çekilecek. Bu durumda Zan'ın adaylığının Antakya ilçesi olarak değiştirilmesi de gündeme geliyor.

Editör: Haber Merkezi