Haber Merkezi - Show TV'deki Güldür Güldür Show'da yayınlanan bir skeçte, bir karakterin, gaziyi canlandıran oyuncu için kullandığı "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözleri sosyal medyada kısa sürede tepki topladı. Skecin sosyal medyada yayılması sonrası açıklama yapan ekip, özür diledi.

"Toplum değerlerini hiçe sayan karakterin eleştirisi"

Eleştirilerin ardından skeci yayından kaldıran Güldür Güldür'ün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Youtube'da yayınlanan ve sosyal medyada bahsi geçen skecimiz toplumsal ve kültürel değerleri hiçe sayan yozlaşmış bir karakterin eleştirisidir. Niyetimiz ortak değerlerin korunmasına vurgu yapmakken, skeç içerisinden alınmış bir kesit anlam ve bağlamından kopartılmış, vermek istediğimiz mesajın tam aksi bir anlam ortaya çıkmıştır. Bu durumu üzülerek karşılıyor ve bahsi geçen skeci yayından kaldırıyoruz. Kahraman gazilerimizden özür diliyoruz."

Sosyal medyada skeçten paylaşılan kesitte "Sen acılarından besleniyorsun. Sen narsistik bir bireysin, hep odak noktası olmaya çalışıyorsun. Tamam, en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" derken, gazi rolündeki oyuncu ise "Ben ayrıcalıklıyım, gazi kartım var benim" ifadeleri yer aldı. 

Kanaldan da açıklama yapıldı

Show TV'den yapılan açıklamada söz konusu skecin Show TV ekranlarında yayınlanmaya uygun görülmediği belirtildi.

TBMM'de bu hafta yoğun mesai TBMM'de bu hafta yoğun mesai

Açıklamada şöyle denildi: "Sosyal medyada eleştiri konusu yapılan Güldür Güldür skecinde yer alan ifadeler, kanal yönetimimizin yayın ön izlemesi neticesinde, program yapımcısı ile de mutabık kalınarak yayınlanmaya uygun görülmediğinden Show TV ekranlarında yayınlanmamıştır. Durumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz."

"

Editör: Haber Merkezi