• USD 32,25
  • EUR 35,15
  • ALTIN 2.464,56
  • BİST100 10.320
  • BTC 64.601

Ahmet Hakan Haberleri

Ahmet Hakan haberleri ve güncel Ahmet Hakan gelişmeleri, Ahmet Hakan ile ilgili tüm video, Ahmet Hakan fotoğrafları ve Ahmet Hakan haberleri 24 Saat Gazetesi sitemizde


Güncel

"Yanlışların üzerine örtmeye çabalamak, AK Parti gibi büyük kitle partilerinin gerilemesine yol açar. Ayrıca unutmayalım ki: Artık kırılan kolun yen...

Güncel

Ahmet Hakan, programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ankette önde olduğunu dile getirmesi üzerine MHP'nin tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

Güncel

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Murat Kurum'u "avantaja geçeceği" gerekçesi ile Ekrem İmamoğlu ile programa çıkması tavsiyesinde bulundu.

Güncel

“Murat Kurum, ille de konuya girip polemik yapacaksa ‘Gel açılışa kardeşim gel. Gel de hizmet nasıl yapılırmış gör’ falan diyebilirdi”

Güncel

"Murat Kurum polemiğe girmeyi bile düşünmeli"

Güncel

Ahmet Hakan Şişli Kaymakamlığı'nca Kürtçe oyun yasağına tepki göstermesi sonrasında İçişleri Bakanlığı tarafından arandığını açıkladı.

Genel

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın ‘bedelli askerlik’ açıklamaları tekrar sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Bilal Erdoğan, açıklamasında,...

Kültür-Sanat

Ahmet Hakan, Zeki Demirkubuz-Nuri Bilge Ceylan arasındaki tartışmayı değerlendirerek Ceylan'ın imajının "yıkıldığını" iddia etti.

Güncel

Yazar Ahmet Hakan İstanbul'da da hissedilen Gemlik merkezli 5.1 şiddetindeki deprem üzerine kaleme aldığı yazıda yerel seçimlerde hangi partiye oy...

Güncel

Ahmet Hakan, aralarında sporcu ve iş insanlarının da bulunduğu ve kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen fon iddialarını köşesine taşıdı.

Güncel

Ahmet Hakan AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenleyeceği Filistin'e destek mitinginin 28 Ekim'de yapılacak olmasını eleştirdi.