• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri 24 Saat Gazetesi sitemizde


Genel

Türkiye'nin yeni Sudan Büyükelçisi Fatih Yıldız olurken Çalışma ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına yeni atamalar yapıldı.

Güncel

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.50'de toplandı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki yasaların tümünün TBMM Genel Kurulu'ndan geçene kadar tatile gidilmemesini vekillerden talep etti.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İBB’yi yönettiği 1994-1998 yıllarından sonra belediyeyi ne kadar bir borçla devrettiği ortaya çıktı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Politika

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'ın Türkiye'ye katılışının 85. yıl dönümüne ilişkin yayınladığı mesajda gerçekleşen birleşmenin Türkiye'nin uluslararası alanda barışçıl politikalarının bir göstergesi...

Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan'ın Svilengrad bölgesinde çıkan yangınlar dolayısıyla Bulgar halkı için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Politika

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı için KKTC'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı...

Politika

Erdoğan ve Özel arasında geçen konuşmanın içeriği hakkında henüz bilgi alınamadı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü dolayısıyla gittiği Lefkoşa'da, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile bir araya geldi.

Politika

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yılı kutlama törenleri kapsamında Lefkoşa'da düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Adada federal çözüm olmadığına işaret ederek...