• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.200

FIFA Haberleri

FIFA haberleri ve güncel FIFA gelişmeleri, FIFA ile ilgili tüm video, FIFA fotoğrafları ve FIFA haberleri 24 Saat Gazetesi sitemizde


Dünya

FIFA tarafından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda görev alacak hakemlerin listesini açıkladı. Ancak listede dikkat çeken bir detaya göre, Türk hakemlere...

Spor

Samsunspor'dan yapılan açıklamada, kulübe getirilen transfer yasağının İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşındığı ve henüz nihai kararın verilmediği kaydedildi.

Spor

FIFA, Süper Lig ve Birinci Lig'deki altı kulüp için transfer yasağı getirdi.

Spor

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe maç sonrası yaşanan şiddet olaylarına ilişkin açıklamada bulundu.

Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, Başkan Mehmet Büyükekşi'nin, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile görüştüğü bildirildi.

Güncel

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, futbolcuları kısa süreli oyundan ihraç edecek "mavi kart" önerisine karşı olduklarını ifade...

Dünya

Bu yaz Almanya'da düzenlenmesi beklenen 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye, FIFA sıralamasında iki basamak yükselerek 35. sıradaki yerini aldı.

Spor

FIFA, 2026'da düzenlenecek Dünya Kupası için Kanada'nın ev sahibi şehirlerini açıkladı. FIFA tarafından; Toronto ve Vancouver'ın ev sahibi şehirler olduğu...

Genel

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamayla, FIFA tarafından getirilen transfer yasağının kaldırıldığı duyuruldu.

Spor

- "Hiç mantıklı değil. Yani burada yanlış yaptığımız bir şey var"

Spor

FIFA Üye Federasyonlar Avrupa Direktörü Elkhan Mammadov, FIFA Forward programı kapsamında Türkiye'ye toplamda 9,8 milyon dolar destek verildiğini bildirdi.

Dünya

FIFA Başkanı Gianni Infantino ve FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, futbolda yaşanan hakeme saldırı olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu.