• USD 32,20
  • EUR 34,98
  • ALTIN 2.511,37
  • BİST100 10.924
  • BTC 70.950

Konyaspor Haberleri

Konyaspor haberleri ve güncel Konyaspor gelişmeleri, Konyaspor ile ilgili tüm video, Konyaspor fotoğrafları ve Konyaspor haberleri 24 Saat Gazetesi sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Konyaspor takımı, maç özel hazırlanan bir tişörtle maça çıkacak.

Spor

Fenerbahçe'de oynayan Dusan Tadic, Konyaspor karşılaşmasının ardından konuştu. Tadic, "Artık şampiyonluk çok zor..." ifadelerini kullandı.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor ve Fenerbahçe mücadelesi yaşandı. Golsüz beraberlikle sonuçlanan maç, 0-0 bitti. Ligin bitimine 3 hafta...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadelenin ilk 11'leri belli oldu.

Spor
Spor

-TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic: "Sivasspor maçın sonuna doğru golü buldu. Sonuçta kazananı tebrik etmemiz gerekiyor"

Spor

- Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl: - "Önümüzdeki 4 maç bizim için önemli. Hedefimiz her zamanki gibi Avrupa Konferans Ligi"

Spor

- Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: - "Rey Manaj golünü atarak 3 puan alıp, Avrupa yolunda ümidimizi, isteğimizi, arzumuzu ortaya...

Spor
Spor
Spor
Spor