• USD 32,20
  • EUR 35,15
  • ALTIN 2.472,76
  • BİST100 10.159
  • BTC 65.600

Metro İstanbul Haberleri

Metro İstanbul haberleri ve güncel Metro İstanbul gelişmeleri, Metro İstanbul ile ilgili tüm video, Metro İstanbul fotoğrafları ve Metro İstanbul haberleri 24 Saat Gazetesi sitemizde


Genel
Son Dakika

Hattın bazı istasyonlarda seferler yapılamıyor.

Genel

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, perşembe akşamı oynanacak olan Fenerbahçe - Olympiakos maçı için bazı seferlerin uzatıldığı duyuruldu.

Genel

Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferlerin Kadıköy-Tavşantepe istasyonları arasında yapıldığı bildirildi.

Güncel

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum için hazırlanan seçim afişinin katener (enerji) teline dolanması nedeniyle Metro İstanbul seferlerinin gerçekleştirilemediği bildirildi.

Güncel

Ramazan ayı ile birlikte 11 Mart-9 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da bazı metro hatlarında sefer saatleri düzenlendi. Metro İstanbul’un işletmesini yaptığı;...

Güncel

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi, İstanbul Valiliği'nin kararıyla polis bariyeriyle çevrilerek yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Metro İstanbul, Galatarasay-Gaziantep FK karşılaşması için seferlerde değişiklik yaptı.

Güncel

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında bakım çalışması nedeniyle 25 Ocak ile 3 Şubat arasında saat 23.00'ten 00.00'a kadarki seferlerin Kabataş ile Merter...

Güncel

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Valilik kararıyla Osmanbey metro istasyonu bugün 14.30 ila 17.30 saatlerinde işletmeye kapalı olacak.

Genel

Metro İstanbul'dan, Galata Köprüsü'nde yarın gerçekleşmesi beklenen yürüyüş nedeniyle bazı seferlerde değişikliğe gidildiği açıklaması yapıldı.

Güncel

Metro İstanbul, kentte yılbaşı gecesinde bazı metro, tramvay ve füniküler hatlarının gece saatlerinde de çalışacağını açıkladı.