• USD 32,25
  • EUR 35,16
  • ALTIN 2.468,47
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.370

Yahudi yerleşimci Haberleri

Yahudi yerleşimci haberleri ve güncel Yahudi yerleşimci gelişmeleri, Yahudi yerleşimci ile ilgili tüm video, Yahudi yerleşimci fotoğrafları ve Yahudi yerleşimci haberleri 24 Saat Gazetesi sitemizde


Dünya

Avrupa Birliği (AB), Filistinlilere karşı şiddet eylemlerinde bulunan yasa dışı Yahudi yerleşimcilere bireysel yaptırımlar uygulayacağını duyurdu.

Dünya

İsrail ordusu, işgal altındaki Doğu Kudüs yakınlarında Yahudi yerleşimcilere saldırı düzenlediği gerekçesiyle Filistinli bir çocuğu öldürdü.

Dünya

Yahudi yerleşimciler, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir bedevi ailenin kaldığı çadıra insansız hava aracı ile kezzap dökerek saldırdı.

Dünya

ABD, Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik saldırılar gerçekleştiren aşırılıkçı Yahudi yerleşimcilere yaptırım kararı aldı.

Dünya

7 Ekim'deki Hamas saldırılarının ardından Batı Şeria'da Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik şiddet eylemleri rekor düzeye ulaştı.

Dünya

Almanya Dışişleri Bakanlığı, yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin Batı Şeria'daki Filistinlilere yönelik şiddetini kınayarak İsrail hükümetini önlem almaya çağırdı.

Genel
Dünya
Dünya
Dünya
Dünya
Dünya