Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Umut Nayir, Konyaspor'a transfer oldu Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Umut Nayir, Konyaspor'a transfer oldu

KAĞAN KARACEHENNEM - Kadın Milli Halter Takımı Başantrenörü Ferhat Coşkun, 2022 ve 2023'teki Avrupa şampiyonalarında takım halinde üst üste iki kez Avrupa şampiyonu olduklarını hatırlatarak, üçüncü kez şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.
Başantrenör Coşkun ile kadın milli haltercilerden Cansu Bektaş, Tuana Süren, Aysel Özkan ile ikiz kardeşler Duygu ve ve Burcu Alıcı, kamp yaptıkları Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) hedeflerini anlattılar.
Coşkun, yardımcı antrenörler Kenan Erdağı ve Serap Ünlü ile kadın milli haltercileri Bulgaristan'da 12-20 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na hazırladıklarını belirterek, "Avrupa Şampiyonası için yoğun çalışıyoruz. Sofya'daki Avrupa Şampiyonası'na 10 kadın sporcumuzla katılacağız, 2022 ve 2023'teki Avrupa şampiyonalarında bu takımımız üst üste iki kez şampiyonu olmuştu, bu sene de inşallah üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olmayı istiyoruz" diye konuştu.

Editör: Ramazan Atabey