Haber Merkezi - Rol aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Hande Doğandemir, uzun zamandır Yalnızlar Günü olarak kutlanan 13 Şubat’ta sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

 Hande Dogandemir (3)

Sosyal video platformu gather-in ev sahipliğinde düzenlenen yeni çevrimiçi mekân Yalnızlar Meyhanesi’nde olacak olan Doğandemir, tanışmak hem de dünyanın dört bir yanından hoş sohbetlere dahil olmak ve kadeh kaldırmak isteyenleri,13 Şubat Salı akşamı saat 21.00’de Yalnızlar Meyhanesi’nde buluşmaya davet ediyor. 50 kişilik kontenjanla sınırlı olan buluşmaya katılmak için gatherin.life adresi üzerinden platforma kolayca üye olunabiliyor. Etkinliğe bilet almak isteyenler, gatherin.life/place/yalnizlar-meyhanesi adresinden bilet alabilecek.

Kızıl Goncaları dizisinin yayın tarihi belli oldu Kızıl Goncaları dizisinin yayın tarihi belli oldu

Gather In 13 Subat 2024 Hande Dogandemir Ile Yalnizlar Meyhanesi

Çevrimiçi mekânlardan oluşan sosyal video platformu gather-in,dünyanın dört bir yanından aynı ilgi alanına sahip kişileri dijital ortamda bir araya getiriyor. Dünyanın her tarafından konuklarını çevrimiçi ağırlama imkânı sunan gather-in,   insanları ilgi alanlarına göre konu ve konuk sunabiliyor.

Editör: Haber Merkezi